Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_laci
tag
na a probléma megoldva.. jelentkeztem a VSR Demo bajnokságba
az talán kielégíti a versenyzési vágyaimat
mindenki jelentkezzen 
-
Mosqu!to
addikt
Én sem támogatom a demosok fizettetését, de van benne igazság.
Azért az _ÉVI_ ezer forintért cserébe korrekt szervezést, komoly versenyzőket, biztonságos szervereket kapsz cserébe.
A fizetős rendszer elsősorban nem azért lett bevezeve, hogy a szervezők megszedjék maguk, hanem hogy kiszűrjék az abszolut poénból indulókat, akik bármi féle komolyság nélkül jelentkeznek, aztán össze-vissza kacsáznak a pályán, majd ha tömegbalesetet okoznak, kilépnek és legközelebb más néven újra indulnak, ha van kedvük, vagy soha viszont nem látjuk őket.
Mindemellett versenybíróság van, minden futam után kiértékelik a baleseteket, statisztikák készülnek a futamokról, saját, jelszavas 24/7 szerverek állnak rendelkezésre az indulók számára.Szóval ha valaki szeret ezzel a játékkal nyomulni és részt kíván venni magas színvonalon szervezett versenyeken, az egy mozijegy áráért egy éven keresztül megteheti ebben a bajnokságban.
-
k_laci
tag
szép magyarosan : ez a topic ki van halva

-
k_laci
tag
senki nem játszik ?
a hétvégére egy FBM meccset össze kéne hozni

-
Mosqu!to
addikt
Egyszerre csak egy gépen lehet futtatni (kivéve lanon), de azt hiszem ha nem egy időben vagytok fent, akkor több gépről is használható.
Picco: játék közben nyomogatod az "n" gombot addig, amíg a connecting list fel nem jön, utána pedig ha már valaki küldött setet, akkor a neve mellett egy "s" betű zöld lesz. Rákattintassz, majd feljön egy ablak, hogy beírd a set nevét, leokézod és a boxban elérhető lesz jobb oldalt a set.
-
k_laci
tag
szia n00b

ha vki elküldi a beállításait, akkor játék közben benyomod az N-t ( alap dolog asszem ), ami hatására a jobb sarokban feljönnek a játékban lévő emberek nevei, és aki elküldte a beállításait, annak a neve mellet olyan buzizölddel világít egy S betű. Rákattintasz, egy nevet kell megadnod, hogy hogyan akarod elmenteni, aztán a boxban már ott lesz a set a jobb oldalon.
Ennyi.

Egyszerű

-
Picco
addikt
hali
tegnap letoltottem en is a demot, eleg jo kis jatek csak kicsi fura az NFS szeriak utan

kerdesem az lenne hogy ha kuld valaki nekem race-set(autobeallitast) akkor azt hol talalom vagy hogy kell elfogadni?
valaki segitsen, faj hogy n00b vagyok
Picco
-
k_laci
tag
kérdés : ha megveszem az eredetit ( egy licencet ) akkor azt csak egy gépen használhatom ? mert költségmegosztással még egész olcsó lenne

-
Mosqu!to
addikt
Az S1 12 font és az S2 is, de amennyiben nincs S1-ed, muszáj mindkettőt megvenned, ha S2-vel szeretnél játszani, azaz 24 font összesen a játék ára.
Vásárolni pedig a http://liveforspeed.net oldalon lehet bankszámlával, dombornyomott kártyával, stb... -
k_laci
tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
256-oson tökéletesen fut

-
Fittipaldi72
tag
és hány mb-s ram kell a gémhez?

-
k_laci
tag
válasz
gyuszito
üzenetére
jó neked hogy talál még X szervereket. engem nem engedett a multiban továbblépni, amig le nem szedtem az Y-t. sajnálom a driftet. XR GT Turbo : R.I.P De a Furmula-BMW vmi istenkirály lett ! Csak úgy lehet alázni vele a németeket meg a ruszkikat

mellesleg valaki nem tudna nekem segíteni, hogy kell demo szervert csinálni ? meg össze kéne szedni pár embert ( akár innen is ), akivel rendszeresen össze kéne jönni egy kis versenyre [ de csak alapbeállítással, hogy a pilóta kvalitása számítson
] !aki benne van, az írjon választ ide, vagy Pü. email, msn

-
gyuszito
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok h miért van az h haveromnak(MSN haver) talál X patchel 60 szerót(minimum)nekem meg 15öt

Am ki nyomja hamachival? -
schumi
aktív tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
az s1 az 20 font
az s2 az 20 fontde ha s2-ővel akarsz játszani ahhoz kell az s1 is, (s2=több kocsi, pálya)
, átutalással meg dombornyomásos cardal lehet venni... ja és egyébként csak a kódot kell megvenni, azt beírod a játékba akkor full lesz, sajna nem lehet itthon venninem magyar de magyarosítva van

van olyan h jobbra kormányoz, meg h balra kormáyoz, na azt keresd meg és menni fog, valami olyasmi van h gombok 1 , meg gombok 2 menü ott valahol
-
Drift_Elek23
aktív tag
UP!xD
(remélem nem baj)k -
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
jah elfelejtettem ebben a hsz-ben megkérdezni h mennyibe kerül? boltban is lehet kapni vagy csak az van h a demoból teljes legyen! ami ugye nem ingyenes....
-
schumi
aktív tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
alpvetően a játék asszem 2003-as talán... szóval ha jól emléxem anno az 1800+osomon 5600fxel simán ment már... viszont folyamatosan frissítik, pofozgatják, és emelett a legjobb és legélethűbb szimulátornak mondják nagyon sokan köztök én is, gtr2-őt rfactort szerintem veri...
valaki nem tudja a lappert
bár ha 5.jére kérdezem meg valszinű akkor sem fogja több ember tudni 
csak ajánlani tudom jó kis gém... a demoban van 2 pálya+3 autó, megvenni neten lehet, illetve kulcsot venni hozzá, és akkor lesz sok pálya sok autóval
-
Fittipaldi72
tag
ehhez a játékhoz milyen gépigény kell?
-
schumi
aktív tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
ja bocs
keyboard, billentyűzet ...
anno mikor feltettem én is azzal találtam magam szembe hogy jéé egérrel megy... de aztán gyorsan át kb-re
most meg már momolappert még mindig senki nem vágja hamával

-
schumi
aktív tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
nem, lehet kb-vel, meg kormánnyal is, beállítások- irányítás
valaki lappert vágja hamával ? -
Drift_Elek23
aktív tag
ebben a gémben csak egérrel lehet kanyarodni?
mert ha igen ilyet se veszek... -
schumi
aktív tag
valaki esetleg nem tudja hogy kell megoldani h menjen a lapper hamachival is ?
-
qdak
addikt
az csak nálam van ha nem netem hanem bot ok ellen jáccok, h beálitok mondjuk 100 körös versenyt, erre a MI autok kb 6 kör után kifogyasztják a benzint
ber lehet álitani h boxba menjenek? v legalább teli tankal kezdenének, csak ne 5-6 kör lenne a max 
-
bzoley
veterán
-
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok nem tudnátok megmondani honnan lehet letölteni a teljes játékot?
-
csub
csendes tag
Sziasztok! szoktatok most jatszani lfsel? ha ingem ipt dobjonmar valaki ha nagy banzaj van
néha én is futatok szervert a gépen!
üdv
csub -
Tottu
senior tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Vannak olyanok akik ezzel foglalkoznak, és természetessen megbízhatóak. Talán itt megtalálod az embered: Link
Én is gondolkodok már rajta, hogy megvegyem, mert az előbb léptem le az egyik serverről ahol felhúzott az egyik gyerek, mert mindig azzal szórakozott hogy keresztbe áll az úton, persze kidobni meg nem lehetet, mert mindig hiányzott 1-2 szavazat ahoz, hogy kidobja a server. -
STC Speed
őstag
MO-n sehol nem lehet megvenni?

-
Tottu
senior tag
Megint nagyon lesüllyedt a topik... Már senki sem játszik az LFS-el itt a PH!-n?

Egy ideje én se játszok már az LFS-el, de 2 héttel ezelőtt ujra elővettem és minden hétvégén összeröffenünk a haverokkal 1-2 versenyre. (igaz csak DEMO verzióval játszunk)
Arra gondoltam, hogy össze lehetne gyűjteni az embereket akik még játszanak a játékkal, mert mostanában csomó olyan server van, ahol mindig van 1-2 ember akik arra játsznak, hogy kilökjék a másikat. Így jó lenne ha lenne egy fix társaság, akikkel normálissan lehetne versenyezni.
Nah már most aki szeretne csatlakozni, az nyugodtan vegyen fel MSN-en az adataimnál.
Vagy létrelehetne hozni Hamachi-n is egy szobát, és így lehetne akkor S2-vel is játszani.A legfrisebb LFS verziot innen tölthetitek: [link]
-
Pópa
senior tag
Keményen felnyomták ezt is, úgyhogy a netes S2 kivételével már lazán be lehet szerezni bárkinek az 'összes autós' verziót a vásárlás megkerülésével is.
-
HEro
tag
demóban ha egérrel kormányozva 1.32 es időket megyek átlagban az jónak számít vagy átlagos? (nincs viszonyítási alapom másokhoz képest)
3napja játszok, ez az első szimulátor amivel játszok
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Garázsban kiválasztod az autót, létrehozol a bal oldali színek menüben egy új színt (tökmind1 mi egy nevet adj nkei és kész), majd alul a coloursnál van egy rész, ahol ki tudod választani a skins mappában levő adott autóhoz tartozó skinek közül a tiedet és ha arra rányomsz, akkor be is tette. Célszerű ilyenkor az összes szín-csúszkát full fehérre tenni, különben átszínezi a te festésed

-
DeepDish
őstag
Kijott uj verzio!

-
HEro
tag
saját festést hogylehet berakni? photoshoppal csináltam egyet, beraktam a skinekbe de játékba nem tudom kiválasztani
-
Renegade88
tag
Na reh

Hogy minél reálissab legyen a játék (mert nincs kormányom), összekombináltam a joystickomat az égerrel, szal Throtle-val fékezek és adom a gázt és s az egérrel kormanyzom
Nem lehet megoldani, hogy gombal fékezzeks Thortle-val adjak gázt? -
ChromeX
addikt
sajna van egy kis gondom nem tudom még mindig a gázt meg a féket bekalibrálni mert amikor nyomom egy tegelyen van a gáz is meg a fék is és csak az látszik azon a sárga csíkon hogy amikor gáz akkor felmegy teljesen amikor nem nyomok semmit akkor középen van ha meg féket akkor meg teljesen lemegy a sárga csík nem tom mit csináljaksehogy nem tom beállítani miért vannak egy tengelyen?
-
dni
őstag
válasz
Renegade88
üzenetére
Az elején én is borzasztóan kentem, főleg, h még az NFS-hez voltam szokva, ahhol nem feltétlenül kell fékezni egy kanyar bevételéhez.

-
dni
őstag
válasz
Renegade88
üzenetére
-
Renegade88
tag
Nagyon király játék én is most jáccom.
Az érdekelne, hogy lehet-e új kocsikat letölteni? -
ChromeX
addikt
hali hogyan lehet beállítani a gázt meg a féáket kormányhoz? nem tok rájönni

-
Pópa
senior tag
Remek kis játék, most tervezem megrendelni eredetiben is.

[link]
[Szerkesztve] -
raczger
őstag
hali!
először is upp a topiknak!
másodszor: nekem fenn van a demo a patch-el, és az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki hogyan kéne szervert csinálni? nagyon kéne
előre is kösz! -
csigafej
tag
sziasztok, újabb kérdés:
Támogatja a Force Feedback-et a játék? vagyis gondooom igen mert be lehet jelölni, de akkor miért nem mozog a kormányom??? van vmi spéci beállítás? nem vagyok otthon a témában, még friss a kormány, miért nem megy?
előre is köszi a javaslatokat
[Szerkesztve] -
csigafej
tag
Hello!
Ha tudtok segíteni abban hogy lehet teljes verzióval játszani szigorúan offline módban, akkor lécci írjatok. köszi -
Kiskokó
veterán
mert ami nálad van az teljes .. amugy a sima S2höz van cracker de az is cask SINGLBE jó emrt neten teljeseel a regisztrálciós kóddal tudod használni amink szerepelni kel a szerveren szóval..
de ez a cracker is simához jó csak felodlaj a kcsoaiakt meg a pályákat asszem.. de pl az U patchel már nemjó.. -
Dj Sügi
őstag
mikor lesz teljes game, ez nem csak egy demo???
-
Achill3uS
nagyúr
Üdv! látom kicsit elsüllyedt a topic, ébresszük fel

a héten mutatta csak meg egy haverom az LFS S2 U verziót és ami azt illeti nagyon megdöbbentett hogy egy aránylag freeware autóverseny ennyire jó lehet.. a fizika max csillagos, optimalizáltság max csillagos (2gigás cerkán, 512rammal, radeon 9600nonpro-n nem szaggatott és ugy nézett ki mint a fenti képeken, alig hittem a szememnek!), grafika sztem nagyon szép.. ergo aki nem próbálta még, hajrá, ennyi letöltést nagyon megér
[link] [link]
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Letölthető, de a demo csak a 3 alap autót tartalmazza. Esetleg crk-val meg lehet nézni offline, hogy milyen a játék, ez egy kóstolót ad a valódiból, ugyanis az LFS az online részre összpontosul, és crkval online nem tudsz játszani. Azt, hogy honnan kell leszedni, ne kérdezzétek, mert nekem nincs hozzá, eredetivel játszom.
-
-
zsazisten
csendes tag
Van más lehetőség is

A magyar LFS bajnokságból egy srác folglalkozik licensz vásárlással. Megbízható, korrekt, én is rajta keresztül vettem. A fórumban a részletekről van sok info.
Fóum link: [link]
Eznenkívül van még egy út, a Moneybookers-en kereszül is lehet nekik átutalni pénzt. Erről nem sokat tudok, utána kell olvasni.
[Szerkesztve] -
dni
őstag
Hali!
Valaki tudna estlegesen segíteni a játék megvásárlásában? (kicsit már kezd unalmassá válni a blackwoodi pálya a netes módban) Sajnos nincs dombornyomásos hitelkártyám, van valamilyen más lehetőség is? -
Kiskokó
veterán
AZ tényleg egy király játék.. van amikor csal fogjuk magunkat haverral és neten nyomatjuk egy kcist.. nagy jó a fizikája..
-
zsazisten
csendes tag
![[kép] [kép]](http://www.bhmotorsports.com/sims/lfs/screenshots/339.jpg)
-
zsazisten
csendes tag
![[kép] [kép]](http://www.bhmotorsports.com/sims/lfs/screenshots/444.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Licencek
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az talán kielégíti a versenyzési vágyaimat 

] !

bár ha 5.jére kérdezem meg valszinű akkor sem fogja több ember tudni