- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wackond
tag
válasz
fogtunder #41204 üzenetére
Azért köszönöm. 1060-akat láttam dolgozni, a gazdájuk elmondta milyen egyszerű velük az élet. Hát itt nekem meg valami bekavart. És látod, az általad linkelt videon meg alapból tud a srácnak 18+ mh/s-t.
Nekem meg genoillal ennek a felét, 9.x körül
Annak is kb a felét a Claymore-ral, 4.x-5.x
Egy hete mikor elkezdtem ezt, az első indításra 1,4 és 2,8 eredményeket csinált, de ott még semmi beállítás nem volt.
Szerintem ezekben a kb kétszeres szorzókban lesz valahol a kutya elesve. Tuti félgőzön jár ez a rohadék, csak nem jövök rá, hogy mi a bánat fogja vissza.
De aki megmondja a frankót és elrúgja alapon 18-ra annak két napig ingyen bányászok vele
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 , FHD+ IPS , Intel Ultra 5 135H, 16GB DDR5, 512GB NVMe SSD, Magyar vil bill
- Decklink Mini Monitor 4K - Blackmagic Design
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest