- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
melkah #40370 üzenetére
Megírtam itt miután rájuk találtam: proshop.de-n. De kb. az utolsók voltak a neten (magyar, de, uk, lu, fr) ezen az áron. Ma már inkább €600-650 körül mennek a 1070-esek. Kapni lehet őket itt-ott, de csak ekörül. Ha viszont ilyen körülmények között még márkára is leszűröd a lehetőségeidet, akkor esélytelen vagy. Én is Armor OC-t akartam venni, ráadásul sima 1070-eseket, mert abból a Ti 2x8 pines, de már nyilván nem volt. De nem azért mert azok jobbak, csak azokból már felépítettem egy riget, amik 7/24-ben futnak immár 7 hónapja mindenféle gond nélkül. Nekem ennyi elég lenne, hogy újra azt vegyek. De remélhetőleg az EVGA 1070 Ti ACX 3.0-val sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HDMI topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged