Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Ha jól értem akkor CD-ről nem tudzs bootolni, floppy nem működik, de te linuxot akarsz rá...
A megoldás lehet egy debian CD Azt eléred dos alól, és onnan el lehet indítani a linuxot, ami már a cdről fog indulni
Konkrétan egy debian CD-n:
install/boot.bat
Ez ha megnézed egy segédprogit használ: loadlin.exe
Így (loadlin.exe) végülis bármilyen linuxot el lehet inítani. -
Bazsesz
őstag
Ahoj! Olvastam, hogy ajánlotta valaki a WMvare-t. Namármost, az megvan nekem, de csak WinXP alatt működik. Neki meg Win98-a van, ha jól olvastam.
Ötlet:
DOS-ból működik a floppimeghajtó? Mert nekem volt egy olyan winhibám, hogy win alatt nem működött a floppymeghajtó. Igaz, hogy ez nem laptop volt... De egy próbát megér.
Üdv: Balu -
nbi
tag
És van valakinek 5lete, hogy honnan tudom letölteni??
bogarásztam egy ideig?
Vagy esetleg más megoldás? -
nbi
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Hp omnibook 5700CT laptomom. Használatra kaptam. Nem működik az FDD benne, minden lemezre azt írja, hogy nincs megformázva, formázzam, persze formázni sem tudja, mindezt a laptopon levő win98-ból és Dos-ból. A CD-Rom-ól nem bootolhatok, mert a biosban nincs is ilyen opció, hogy cd-rom, atapi ..bla bla. szerintetek, hogy lehetne linuxot a win98 helyére tenni? Windowsban, dos-ban megy a cd-rom, másolhatok róla. De bootfloppyt akar csináltatni a linux (FDD nem müxik). Ötlet? (Szervíz a végső megoldás lenne)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest