Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
dearbear
tag
Megneztem a Linux Advenced Routing&Traffic control howtot, ami ha jol lattam az egyetlen komoly howto a temaban, ezen kivul megneztem egy par magyar linux listat, amik ugyan tobbszor is erintik a temat, de sajnos nem nyujtanak segitseget.
A QoS be van forditva, sot mar kiprobaltam 2.4.2-es es 2.5.0-as kernellel is, hatha azzal van a gond, de sajna a 7.1-en jol mukodo 2.4.2-es kernelemmel szinte teljesen azonos konfig sem vitte sikerre a gepet. Ugyhogy a cbq valoszinu nem a kernel miatt nem megy.
Aztan kicsit nezegettem mit csinal, es a kovetkezokre lettem figyelmes:
Mind a qdisc mind a class cbq root tagjanak a priojara azt irja hogy no transmit. Vajon ezt hogy lehet eltavolitani/megvaltoztatni?
Ahogy latom, ha a tc nek a szarmaztatott osztalyoknal mar megadhato prio 1-8 ig terjed, es ha 8-ra allitom akkor irja ugyanezt(no transmit). De hiaba probaltam priot allitani a root-okra nem sikerult.
Szerintetek jo fele tapogatozom? Most van valami otletetek?
Elore is koszi.
Aktív témák
- Jövő áprilisban jön a The Super Mario Galaxy mozifilm
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest