Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Ha tűzfalat szeretnél, azaz megvédeni a céges hálózatot, akkor mindenképpen linux, ADSL router meg elfelejt.
De ha nem értesz hozzá (most csinálnád először) akkor én nem javasolnám. Legalább is ne hívd tűzfalnak. (Ha tényleg tűzfalat szeretnél, kérj fel szakembert, hogy csinálja meg)
Az ADSL router biztosan tud némi csomagszűrést és natolást, de ez NEM véd meg semmitől...
Viszont ha csak az a cél, hogy mindenki tudjon netezni akkor én mindenképpen ezt ajánlanám. E mellé nem kell hub, vagy switch, mert olyat is lehet venni olcsóért, amibe bele van építve egy 4-8 portos switch is, + általában még egy printer szerver is...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest