Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
-
zrubi
senior tag
Ha tűzfalat szeretnél, azaz megvédeni a céges hálózatot, akkor mindenképpen linux, ADSL router meg elfelejt.
De ha nem értesz hozzá (most csinálnád először) akkor én nem javasolnám. Legalább is ne hívd tűzfalnak. (Ha tényleg tűzfalat szeretnél, kérj fel szakembert, hogy csinálja meg)
Az ADSL router biztosan tud némi csomagszűrést és natolást, de ez NEM véd meg semmitől...
Viszont ha csak az a cél, hogy mindenki tudjon netezni akkor én mindenképpen ezt ajánlanám. E mellé nem kell hub, vagy switch, mert olyat is lehet venni olcsóért, amibe bele van építve egy 4-8 portos switch is, + általában még egy printer szerver is...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest