- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
''Arra celoztam, hogy a szoftverprojektek nagy resze modulokban irodik meg, egy programozo megir egy modult, ojjektumot, akarmit, abba mas nem nez bele.''
Ez azert nem nagyon mukodik evtizedekig futo projekteknel, de mar egy ev alatt is eleg jelentos szemelyi valtozasok lehetnek.
''es mivel a programozok nagy resze goto nelkul is nehezen olvashato kodot gyart, eleg surun egyszerubb ujrairni mint idegenkent megerteni, debuggolni, fejleszteni''
Szerintem azert a legtobb programozo inkabb nem irna ujra par ezer sor mukodo programot, csak azert, hogy kijavitson egy bugot (es persze a fonokei is ennek megfeleloen osztjak a budzset).
''Legalabbis en utalok mas fejevel gondolkodni, par honap szunet utan a sajat kodomat is nehezen latom mar at.''
Ugye, ugye, a GOTO-k ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest