- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De kivonni kéne az egyik csatornából a másikat. Ugyanazt kéne csinálni mint a kivonó áramkör. Ahogy írtam, a kivonás következménye az invertálás. Ha csak invertálom az egyiket, még nincs összevonva (értem, hogy keverjem össze, de jobb lenne ha nélkülem is jól csinálná), plusz, szerintem elcsúszik időben a másikhoz képest. És ebben az esetben ez számít. A két jelet egyszerre kell kezelni, semennyit sem csúszhat egymáshoz képest, és pont egyforma amplitúdóval kell rendelkezniük. Különben nem csak nem oltja ki a zajt, hanem generálja.
-
gyulank
addikt
Nem mondtál semmi olyat ami ellent mond annak, hogy a jel továbbítódik. Se olyat amiért nem lehet elvégezni a műveletet. A szimmetrikus jel átvitel lényege a jel átvitele a kábelen. A kábel vége után jön a kivonóáramkör a szimmetrikus bemeneten, és utána asszimetrikus lesz. Ha meg van mindkét jel, és mindkét zavarjel, akkor a kivonást el lehet végezni digitalizálás előtt, és után is. Enyi a különbség. Hogy egyik esetben a kábel vége után vonják ki, és utána digitalizálják, ebben az esetben pedig előbb digitalizálnák, és utána vonnák ki. Nyilván nem tudom megoldani, de nem azért mert van bármi akadálya, hanem azért, mert ha tudnék ilyen programot írni, akkor megírtam volna.
-
gyulank
addikt
A szimmetrikus átvitel a földből, a jelből, és az invertált jelből áll. Az asszimetrikus pedig invertált nélküli. De mivel már a sztereó alap, az egyik csatornán mehet az invertált, tehát átmegy ugyanúgy minden, mintha szimmetrikus lenne. Nézz meg egy kivonó áramkört! BE: U1, U2, GND KI: U, GND. Az U1, U2 információja digitalizálás után is meg van egymáshoz képest is, meg a GND-hez képest is. Csak el kell végezni a műveletet.
-
gyulank
addikt
Nem állítottam, hogy mihez képest, de nem világos, hogy mi a különbség, hogy testhez képest, vagy nem testhez képest. Testhez képest is ha az egyik jel +1V a másik -1 az 2. Egymáshoz képest is 2. Megoldás szempontjából is mindegy, mert digitalizálódik A is, és B is, nem gondolom, hogy ez bonyolult művelet, még késleltetést se kéne okozzon. Lehet, hogy nem lenne olyan jó, mint a bemenet előtt egy igazi differenciálerősítő, mert lehet, hogy a hangkártyában már minimálisan változik a 2 oldal jele, mondjuk nem teljesen pontosan egyforma alkatrészek miatt, de talán így is jobb lehet, mintha csak asszimetrikusan lenne rákötve.
-
gyulank
addikt
Valós idejű szoftveres kivonó kéne. Arra gondoltam, hogy szimmetrikus jelet kötnék a hangkártyára, és valami az egyik oldalt fázisfordítaná, és aztán kivonná egymásból, és 1 monó jelet vagy álsztereót csinálna belőle úgy, hogy ezt ki lehetne választani egy külön eszközként. Szóval ha egy programban használni akarnám a mondjuk mikrofont, akkor ezt a programot választhatnám ki mint eszköz, és élőben lehetne használni a mikrofont ezen keresztül úgy, hogy ki van használva a szimmetrikus kábel is. És mondjuk Windows-on is jó lenne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged