Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy buta programokat használok. A távasztali programom is ugyanaz, amit megszoktam (Remmina), a torrent programom is, a képnézőm sem buta, sőt kifejezetten a legjobb programok, és mégse Gnome, vagy KDE-s. Kipróbáltam 3 féle Office programot, és fölénnyel az OnlyOffice program nyert. Minden kritikus doksimat meg tudta nyitni, és a pdf-eket is, ráadásul gyorsabban. Menteni ugyanúgy lehet vele doc-okat pdf-be, excel filejaim is tökéletesen jelennek meg, úgyhogy libreoffice ment a lecsóba.
Amúgy meg olyan egzotikus programokat is használok, mint sacd exctractor (igaz csak terminlos), vagy Flacon (Flac-ek szétbontására javarészt), FF Multi converter (videó konvertálásra is), de ezeket régebben is használtam, és szintén a legjobbak között vannak, nem véletlenül keresgéltem ezeket annyira anno. Xnview meg már Win alatt is a legjobbak között volt, szal attól hogy Openboxozom baromira nem azt jelenti, hogy igénytelen programokat használok. De nem is azt jelenti, hogy minden programot felrakok amit mondanak nekem, aztán egy túlbúrjánzott linuxom lesz. Én kérek elnézést, hogy ésszel használom a rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest