- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
Tutu7030 #316 üzenetére
Mert ezt a telepitot kaptam, es mukodott.
Egy celfeladatra kell, nem erdekel, milyen verzio, csak az, hogy leszedje az iskolai videot, mert az egyszeri es potolhatatlan kozvetites lesz.Ezert a video letoltes a kulcskerdes, persze, ahogy visszaolvastam, megertem, hogy valaki odavan a terminalos, vagy parancssoros alkalmazasokert, mert van benne evtizedes gyakorlata, de az nem en vagyok es nem en leszek.
Egy hetem van, hogy beallitsak egy gepet, es lementsek egy iskola weboldalan levo linkre kattintasos regisztracio vagy akarmi utan egy video kozvetitest, fogalmam sincs, mit fognak csinalni, es hogyan, csak azt, hogy bongeszo alatt latni lehet a video kozvetitest, azt kell lementeni.
Nincs lehetoseg ismetlesre, es nem lehet szakadas, meg ujrainditasos ujraprobalkozas, egy lovessel kell leszedni, valoszinuleg ezert gonoltatok, hogy kovetelozok.
Nem kovetelozok, ez egy olyan feladat, amirol fogalmam sincs, hogyan mukodik es kerdezek tpasztaltakat, milyen program(okk)al lehet megoldani, mert nincs hibazasi lehetoseg.Amugy ma hajnali kettore vegeztem az ubuntu telepitessel, telepitesi ugyeket a "Linux Kezdoknek" forumba atvittem, ott talan hasznosabb lesz masoknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest