- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
Tutu7030 #316 üzenetére
Mert ezt a telepitot kaptam, es mukodott.
Egy celfeladatra kell, nem erdekel, milyen verzio, csak az, hogy leszedje az iskolai videot, mert az egyszeri es potolhatatlan kozvetites lesz.Ezert a video letoltes a kulcskerdes, persze, ahogy visszaolvastam, megertem, hogy valaki odavan a terminalos, vagy parancssoros alkalmazasokert, mert van benne evtizedes gyakorlata, de az nem en vagyok es nem en leszek.
Egy hetem van, hogy beallitsak egy gepet, es lementsek egy iskola weboldalan levo linkre kattintasos regisztracio vagy akarmi utan egy video kozvetitest, fogalmam sincs, mit fognak csinalni, es hogyan, csak azt, hogy bongeszo alatt latni lehet a video kozvetitest, azt kell lementeni.
Nincs lehetoseg ismetlesre, es nem lehet szakadas, meg ujrainditasos ujraprobalkozas, egy lovessel kell leszedni, valoszinuleg ezert gonoltatok, hogy kovetelozok.
Nem kovetelozok, ez egy olyan feladat, amirol fogalmam sincs, hogyan mukodik es kerdezek tpasztaltakat, milyen program(okk)al lehet megoldani, mert nincs hibazasi lehetoseg.Amugy ma hajnali kettore vegeztem az ubuntu telepitessel, telepitesi ugyeket a "Linux Kezdoknek" forumba atvittem, ott talan hasznosabb lesz masoknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest