Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ugyanezt a weboldalt találtam meg még éjszaka, nekem össze is rakta egyébként. Valami miatt tartalmi gondok vannak, szóval nem úszom meg ilyen egyszerűen. Van egyébként egy máshonnan származó .srt, de azt meg nem hajlandó a film maga mellé olvasni.
Egyébként én erre (is) egy kis Win-es progit használok
Ez nekem kimarad, nincs az a felirat, ami miatt Wint raknék fel.(#818) Fire/SOUL/CD
(#819) gregory91Nektek is köszi a javaslatokat, még nem tudom mi lesz a végleges megoldás, de itt a topikban már van 3 használható tipp, ami később is jól jöhet!
Thnx mindenkinek.

(sajnos elég kevesen használják ezt a topikot programok keresésére, pedig épp az lenne a lényege, hogy itt visszakereshető lenne, ha valakinek kell valami)
(#819) gregory91
Maga a film az egy darab, nem kell összeégetni, a feliratok vannak két részben itt az első évad 2. résznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nekem kimarad, nincs az a felirat, ami miatt Wint raknék fel.