Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ugyanezt a weboldalt találtam meg még éjszaka, nekem össze is rakta egyébként. Valami miatt tartalmi gondok vannak, szóval nem úszom meg ilyen egyszerűen. Van egyébként egy máshonnan származó .srt, de azt meg nem hajlandó a film maga mellé olvasni.
Egyébként én erre (is) egy kis Win-es progit használok
Ez nekem kimarad, nincs az a felirat, ami miatt Wint raknék fel.(#818) Fire/SOUL/CD
(#819) gregory91Nektek is köszi a javaslatokat, még nem tudom mi lesz a végleges megoldás, de itt a topikban már van 3 használható tipp, ami később is jól jöhet!
Thnx mindenkinek.

(sajnos elég kevesen használják ezt a topikot programok keresésére, pedig épp az lenne a lényege, hogy itt visszakereshető lenne, ha valakinek kell valami)
(#819) gregory91
Maga a film az egy darab, nem kell összeégetni, a feliratok vannak két részben itt az első évad 2. résznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nekem kimarad, nincs az a felirat, ami miatt Wint raknék fel.