- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehetne Ubi 18.04-em létrehozni olyan virtuális hangeszközt, aminek két kimenete lenne? Egyrészt az alaplapi hangkártya, másrészt egy bluetooth fülhallgató? Szeretném ezt beállítani Kodi hangeszköznek.
MacOS és Win alatt sikerült megoldanom, de Ubi esetében még nem találtam meg a helyes megoldást.Update: Nem először fordul elő, hogy miután keresgélést követően nem találok megoldást, írók a fórumba. Aztán néhány perc elteltével magamtól is megoldom a feladatot. Ez a fórum ereje!
Felraktam a PulseAudio Pref (paprefs) alkalmazást, aminél egy checkbox-al be lehetett jelölni, hogy hozzon létre virtuális hangeszközt ami az össze output eszközt felfűzi. Tökéletesen működik.
(#489) BoB: Ott a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest