- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex #456 üzenetére
vargalex
MiXplorer. Amellett hogy kiváló filekezelő, egyéb funkciókkal is bír. Pl pdf megtekintő, ftp szerver, http szerver stb. Egyik legjobb.
Amúgy az MS Office tökéletesen nyitja meg. Azzal nincs bajom a munkahelyen.colomb2
Köszi. Ez a függőség hiányzott. Gyorsan be is állítottam, hogy az a program mindig maximalizált állapotban nyíljon meg
Dave™
Miért nyalt volna vissza a fagyi? Azért mert a minimalista desktopot jobban szeretem, mert kézzelfogható előnye van? Nem az Openbox hibája, hogy a Libreoffice megjelenítője vagy rossz, vagy más szempontból nézve nincs is, mert rögtön szerkesztésre nyitja meg, ami user szempontból ugyanúgy rossz, mert nem tudja megfelelően tördelni, de mindegy. Miért kötelehző jó, gyors, kényelmes használathoz minimum 1800db csomaggal dolgozni? Zathura-val gyönyörűen működik, csak a plugint elhagytam, a terminal nem ajánlotta fel, hogy érdemes lenne feltenni (ha pacman-t használtam volna, akkor ott tisztán látszott volna, hogy még kellene).
Amúgy meg Arch Openbox előtt 2-3 hétig (ennyi idő alatt konfigoltam fel az Openboxot, meg néztem utána hogy mit hogyan, és laktam be teljesen) Arch + KDE-t használtam. És bár az Arch + KDE gyorsabb volt, fluidabb volt, mint a Manjaro + KDE, de mindezek sebességben, reakcióidőben, fluidságban messze vannak az Arch + Openbox-tól. Pedig az Openbox már ezeréve nincsen fejlesztve, de olyan kibeba..tt gyorsan teszi a dolgát a gép, hogy egyszerűen nem vágyom a körülményes KDE, Gnome és társaira. És most mondhatod, hogy az erőforrásigányüket simán elviszi a mostani gépek, de mikor egymás mellett vagy után használom, akkor érezhető, hogy igen nagy különbség van. Nem véletlen, hogy bizonyos célcsoportok vagy Openboxot, vagy Tiling-ot használnak. De szerintem ettől még nem hülyék, sőt. Amúgy nekem is simának tűnt a Manjaro + KDE mikor használtam, csak ahogy haladtam előre mindig rájöttem, hogy van annál simább, gyorsabb működés. A hatékonyságról nem is beszélve. Már amikor már jól be van löve a config
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged