- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Elnézést a dupláért.
-
petipetya
nagyúr
Segítsetek. A BitTorrent-Sync nevű appot (linux i386) telepíteném a gépre, ám ez a hibaüzenet fogad:
petipetya@petipetya-V5-131 ~/Letöltések/BitTorrent-Sync_i386 $ ./btsync
Can't lock pid file. It seems BitTorrent Sync is already running with pid 13505Mi a baja?
-
petipetya
nagyúr
válasz
devil-k #4567 üzenetére
A Cinnamon alatt nincsenek ilyen lehetőségek. Kb. úgy kell elképzelni a különbséget a Winhez képest, mintha Touchwizről váltanál át stock Androidra. Mivel én ez utóbbi híve vagyok, így a gépen is jobban bejön az egyszerűbb és ezáltal nagyszerűbb felület.
De ha már végigtúrtam az összes beállítást az előbb, akkor átraktam a vezérlőgombokat az ablakok baloldalára.
-
petipetya
nagyúr
válasz
King Unique #4300 üzenetére
Köszi, loptam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest