- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Ma gondjaim vannak az SFTP-vel. Kapcsolódok egy géphez, eddig 600 kB körül volt a forgalm, ma csak 300 körül. Volt restart, de semmi eredmény. Ha ssh-val kapcsolódok hozzá, akkor 1,2 MB, de megszakad a kapcsolat.
-Mitől lassulhat be az SFTP?
-Miért szakad meg az ssh, olyannyira, hogy nem tudok kilépni, csak kilőni a consol ablakot. -
tusi_
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #683 üzenetére
Van asztalim is, azon nincs ilyen probléma. Annyi a különbség, hogy azon 64-bites van a "sok" ram miatt. -
tusi_
addikt
"Elég keszekusza lett a hsz-ed. " ha kihúzom a tápot a gépből, akkor szétesik a kép......" miért milyen reakciót vársz tőle? "
Mondjuk egy laptopnál elvárható, hogy gond nélkül menjen tovább, de azt tényleg nem mondtam, hogy laptop. (Gondoltam egyértelmű
)
Nekem a tápos dolog megvolt Ubuntunál is, az ikonos csak ennél a Mintnél. Régebben másik Mintem volt, annál a startmenű tünt el rendszeresen.
-
tusi_
addikt
válasz
Ninja Chick. #680 üzenetére
Ubuntura a nevesitettek, a másik meg Debianra. Nekem Cinnamonos van fenn 201303, de néha megőrit. Betöltés után nincsenek asztali ikonok, minden 2. altatás után kifagy, ha kihúzom a tápot a gépből, akkor szétesik a kép......
-
tusi_
addikt
Hogy tudom megoldani azt, hogy szinte minden újra inditás után, nem jelennek meg az asztali ikonok. Ilyenkor ki-be jelentkezek és ok, de ezt szeretném elkerülni.
-
tusi_
addikt
Nem tudom ez melyik. Fent volt a 13-as maya, ott azt használtam és azzal nem is volt ilyen gondom, de azon meg a gns3 nem ment rendesen. Az érdekesség az, hogy ez van fenn kb fél éve és eddig nem volt ilyen bajom. Most SSD-re váltottam, de ezzel nem hinném hogy gond lenne.
Itt van egy srác aki ugyanezzel szopott. Hogy lehet vissza állitani a menüt?
-
tusi_
addikt
Debian Mint nél újabban állandóan eltűnik a startmenüm. Kiir egy hiba üzenetet, hogy, gnoami mint_menu hibát észlelt és kitörli a startmenüt. Hogy lehet vissza állitani?
-
tusi_
addikt
Hogy lehet szolgáltatásokat újraindítani mint maya-ban? Az /etc/init.d/xxx stop|start|restart nem műxik
-
tusi_
addikt
Maya-nál a debian mint hez képest eltünt a lemez kezelő és a taávoli asztal is. Ezeket hol lehet bekapcsolni, vagy mivel lehet pótolni?
-
tusi_
addikt
Nekem ez a Lisa nem jött be, nagyon Ubuntus lett Uniti felülettel. A 11.9-est tettem vissza, az nagyon bejövős. Benti gépem Ubuntus, de visszarakva a gnome felület, de akkor sem annyira átlátható számomra, mint a Debian-Mint.
Unetbootin programot felrakva nem kell cd/dvd-re karcolgatni a telepítőt, simán felrakja egy 2 Gb-s pendrivre és onnan kb negyed óra a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest