Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Elég keszekusza lett a hsz-ed. " ha kihúzom a tápot a gépből, akkor szétesik a kép......" miért milyen reakciót vársz tőle?

Nekem is LMDE van, az ikonos probléma nálam is jelen van, de engem nem idegesít, lévén semmire sem használom az asztalt. Amugy meg stabil, nem úgy mint a Mint13, meg 14 :/
-
Ez az Unity felület, ami csak Ubuntun van:

A Mint-hez nincs Unity.
Szerintem LMDE ami van neked a dátumos elnevezésből tippelve.
Azon alapban Gnome van vagy XFCE.
Most a múlt heti frissítés óta meg lehet rajta még: KDE, Cinnamon, Mate, Gnome, XFCE.Egyébként Én is LMDE-t használok teljes megelégedettséggel

Töltsd le az UP4-et, de ebben már Gnome 3 van alapból.
A Mate, ami helyettesítheti a Gnome 2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eladó egy s21+ 5g
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

képernyőképet linkelhetsz. Ha mate, jobb klikk a panelen, hozzáadás a panelhez... és ott hozzáadhatsz egy másik menüt, nálam LMDE-n nincs gond vele.

Rowon