Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen, elég nagy hülyeség szerintem is. Érdekesség hogy a W11 telepítés sem olyan egyszerű hogy next next, hiányoznak neki RST driverek meg ilyenek. Szóval egy nem hozzáértőnek ez a gép eléggé meh lenne.
Próbáltam közben más Linux distrokat is, openSUSE látja a billt, viszont ez meg a külső billt és a hangkarit nem.
-
Alcsi69
senior tag
GuyZZZ and GrillZZZ!
Kezdek kiragelni, eredetileg KDE Plasma-s Fedora-t raktam fel az új laptopra (Vivobook S, 12500H, 16GB memó, 500GB NVMe SSD), de még véletlenül sem akarja érzékelni a lapi billjét (külső billel telepítettem az OS-t).
Ezután próbáltam egy Manjaro Live USB-t, szintén ugyanez (igaz, az is KDE volt).
Most pedig a Cinnamon-os Linux Mint Live-ban sem érzékeli, külső bill still megy.
Ez azért fura, mert alapból W11 volt a lapin, minden is működött. Nem, nem fogom sűrűn használni a beépített billentyűzetet, de néha tuti kellene.
Van valami ötletetek ilyen problémára Mint-en belül?

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hardcore café
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon