- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gelmi
tag
válasz
#20749568 #8624 üzenetére
azért köszönöm a segítséget !
a másik gondom az hogy kb 1hete feltettem a gépemre az archmerge linuxot és kb két napja azt tapasztalom hogy a másodlagos 1,5T merevlemezemre nem tudok írni
minden régi dolgom ott van onnan le tudom szedni de hozzá adni már nem tudokmegnéztem a fájlkezelőben a jogusultságok mindenhol olvasás és íráson van !
mit csináljak hogy újra tudjak oda írni ???
Segítségeket előre is köszönöm !
-
Gelmi
tag
válasz
#20749568 #8614 üzenetére
Ez a "Speciális, kivétel hozzáadása." hogy működik ?
Én bele kattintok a speciális ba és ott csak az a számomra blabla szöveg fogad :
A(z) linuxmint.hu webhely rendes esetben titkosítást alkalmaz az Ön adatainak védelme érdekében. Amikor a Chromium most csatlakozni próbált, a(z) linuxmint.hu webhely szokatlan és helytelen hitelesítési adatokat küldött vissza.Ez olyankor fordulhat elő, amikor egy támadó megpróbálja magát kiadni a(z) linuxmint.hu webhelynek, vagy valamilyen Wi-Fi-bejelentkezési képernyő megszakította a kapcsolatot. Adatai továbbra is biztonságban vannak, mivel a Chromium még azt megelőzően megszakította a kapcsolatot, hogy bármiféle adatcserére sor kerülhetett volna.A(z) linuxmint.hu webhelyet pillanatnyilag nem tudja felkeresni, mert a webhely HSTS-t használ. A hálózati hibák és támadások rendszerint átmenetiek, ezért az említett oldal működése később valószínűleg helyreáll.
Én ide hogy tudok bármit hozzáadni ???
-
Gelmi
tag
a kép lemaradt
[link] -
Gelmi
tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni
Napok óta nem tudok fellépni linux mint magyar oldalra
Ezt írja ki:Merre induljak működjön a dolog ???
Segítségeket előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest