- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Na nem adtam fel, kicsit keresgeltem meg. Sikerult megoldani.
Nyilvan az fps nem annyi, mint windowson de legalabb tudok jatszani.A kovetkezot telepitettem terminalban:
sudo apt-get install libtxc-dxtn-s2tc0:i386
Utana terminalban futattam a steamet, mar mint onnan inditottam:
force_s3tc_enable=true steam
Majd a steamen belul a CS:GO-t a kovetkezo beallitassal futtatom:
force_s3tc_enable=true
Lehet, hogy az utolso ketto hulyeseg, mert azert kezdo vagyok a linuxban, de SIKERULT!
Mukodokepes lett.
Ezekiel Ston
Szoval probald ki Te is igy, meg masoknak is ajanlom. Remelem tudtam segiteni.lev258
Persze, probaltam mindent a CS-ben, de nem lett jo. Ahogy fentebb irtam, ugy sikerult megoldani. En meg kezdo linuxos vagyok, csak igy tudtam megoldani.Udv Skilly
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Linux Mint 17.1 KDE 64bit van fent. Szeretnek a CS:GO-val jatszani, de mikor a jatekban csatlakozom egy szerverhez vagy sajat magam hostolok, a palya betoltese utana szinte fekete a palya. Nehany objektumot megjelenit, de ennyi. Milyen vga drivert kellene feltennem?
Intel HD 4600-as gpu-val akarok jatszani. Ja amugy az intel oldalarol telepitettem az 1.0.8-as ubuntu 64 bit-es drivert, de igy se jo.Valaszokat elore is koszonom!
Udv Skilly
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest