- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #8969 üzenetére
Nincs előttem Cinnamon, rég nem használok. A neten utánatúrva sem írják, hogy hogy kéne kikapcsolni. Van benne beépített kompozitor egyáltalán? Ne azt írd, hogy én mit írjak, te nagy Cinmanós vagy, fejből kéne vágnod, hogy hol érhetőek el benne a kompozitor beállításai. Nekem hihetetlen, hogy ilyen népszerű, nagy DE, és ne lenne kompozitor beépítve.
Ha nem lenne kompozitor beépítve, akkor a compton nevű kompozitort kell feltenni a csomagtárolóból, és meghívni (automatikus indulásba betenni) így:
compton --backend glx --vsync openglnVidia kártyám nekem sincs, így azt rosszul írtam, a nyílt driverben nem lehet vsyncet állítani, sem a Xorg conf-ba "TearFree" opciót tenni (az csak Intelnél és AMD-nél működik). A zárt driverben az nvidia-settings alkalmazást kell indítani, ott előjön egy grafikus vezérlőpult-féle, de ez meg szükségtelen, mert azt írta, hogy zárt drivernél sima volt a görgetés, ergo már be lehet kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest