- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Én is használok 18.2-es Mint Cinnamon kiadást és szoktam NTFS fájlrendszerű USB 3.0-s háttértárakra is másolni, illetve most direkt kipróbáltam pendrive-okat is ilyen fájlrendszerrel. Viszont irreális mértékű belassulásokat és fagyást nem tapasztaltam a másolás során nagyobb méretű fájloknál sem. Tehát ki tudja, hogy nálad éppen mi az oka. Illetve pont ezért kell az előző válaszban említett dolgokat kipróbálni, hogy kiderüljön a probléma forrása. Vagyis, hogy most a pendrive sz@r, vagy esetleg tényleg a Mint körül nem stimmel valami.
Egyébként, ha sikerült azóta megoldani, akkor azt megoszthatnád, illetve hogy pontosan mi volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest