- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
További fejlemények (?)...
Most annyit sikerült "elérnem" hogy valójában fennt vannak a driverek amik kezelénék az Intel / Amd grafikus kártyákat de sajnos a kettő közötti váltás okoz nagy gondot a rendszernek.
Kicsit olvasgattam az interneten és találtam ezt a "vgaswitcheroo" megoldást, amivel (elvileg) megoldható lenne a kettő közötti váltás. - Nos természetesen nem sikerült :\ Ugyanis kiolvastatom azt, hogy most mi van aktívban:
0:IGD:+:Pwr:0000:00:02.0
1:DIS: :DynOff:0000:03:00.0majd nyomom azt a commandot amivel (elvileg) át rakná a "DIS"-re ->
sudo echo DIS > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch
de természetesen ez nem sikerül, ugyanis újra kiolvastatom és ugyan azokat az értékeket kapom vissza
További olvasgatások után találtam egy olyat, hogy ha Xorg.confban írom át a device-t akkor is Switchel (csak akkor manuálisan - de már ott tartok, hogy nekem nyóc hogy- csak switchelhessek a két device között) az AMD-re .. Ez meg is történt (elvileg) - csak annyi problémával, hogy ilyen esetben meg azt mondta nekem a rendszer amikor elindítottam, hogy a grafikus (xorg) felület nem indítható. Majd a Xorg fájlt (amit nagy kínszenvedések árán sikerült elkészítenem / elkészíttetnem a rendszerrel - mert az se ment olyan .... na mind1
) töröltem és mindenki happy .3 - Csak továbbra is az intel kártya az aktív...
Szóval, összegezve.
Amit szeretnék, hogy a két kártya között (akár manuálisan + ujraindításokkal - nem baj) tudjak váltani. És mind a két esetben ugyanúgy szépen lássam a kis fahéj felületecskét :3 (Xorg ne haljon meg..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest