- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
válasz
ubyegon2 #7143 üzenetére
Szóval volt egy ssd meg hdd a gépben. Mint 18 Ssd-n, a home csatolási pontja pedig a hdd. Vettem egy új ssdt amire próbáltam win7-t és 10-t is telepíteni, úgy hogy lehúztam a régi mintes ssdt. Valamelyik win nem is települt, valamelyik az első belépésnél kapcsolta ki a gépet. Hármat próbáltam és egy sem jó. A Linux továbbra is tökéletes, a winnel van a gond, csak az az érdekes, hogy amíg nem volt linuxom, a winek is simán működtek. Tehát arra gyanakszom hogy a le nem húzott ext4-es hdd nem tetszhet a win telepitőknek. Lehuzzam azt is és próbáljam úgy is felrakni vagy felesleges és más gond lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest