- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Just_Reboot #6449 üzenetére
Engem is érdekelne
-
Zahze
csendes tag
válasz
Szia.
Cairo-dock + default panel fentre, kisalkalmazások hozzáadásánál pedig beállítottam hogy a menü-nek más ikon jelenjen meg (menü szerkesztésnél), az ablaklistát kivettem, az asztal megjelenítését is, és a panel indítót is.
A cairo-dock-on pedig a igazából kattingattam össze vissza, és néztem a változást
Bár igazából nem ajánlanám... vagy csak én voltam a béna, és sikerült kiakasztanom a cinnamon menü-jét, mert amint a képen is látszik, elég hiányosan jelenik meg
Most ezt próbálom visszaállítani.
Valaki esetleg nem tudja hogy hogy lehetne a cinnamon menüjét visszaállítani ? (cinnamon --replace-vel már próbáltam, csinál valamit aztán így marad)
Illetve, a Kisalkalmazások hozzáadásánál-->menü-->menüszerkesztő megnyitása nem csinál semmit.
Valaki erre valamit ? -
Just_Reboot
addikt
válasz
Privatban akartam, ha megkérem a topikgazdát törölné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest