- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác #5372 üzenetére
pavucontrol-lal jóval több beállítási lehetőség van, akkor ott hiányzik más is még, nem ismerem az UbiMate-t sajna, de akkor nézd meg, hogy a pulseaudio csomag fenn van-e, lehet, hogy az alsa kavar be valamit.
Ilyenkor szokták javasolni, hogy le kell szedni az alsa-t, ha nem megy, akkor a pulse-t és alsat visszatenni. Igazából most nem vagyok túlzottan képben, mert csak egy disztrónál volt eddig hang gondom, így nulla tapasztalatom van ezirányban.How to Resolve no sound problem on Ubuntu 14.04, 13.10, 13.04 and Older versions
Install Pulseaudio With Built-In System-Wide Equalizer In Ubuntu
Eleve Mint Mate-t rakahattál volna fel, ha ennyire bejön a felület, mégiscsak Mint saját fejlesztése a Mate! Most már ne add fel, Debianon egyszer nekem se volt hang, pár óra alatt helyrehoztam hozzáértők segítségével, itt azért könnyebb dolgod van kicsit.
Flamewar - amikor a táborok egymás kedvencét égetik, Win-Linux, Unity- másik DE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest