Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az éjszaka én is erre jutottam, hogy talán jobb lenne újratelepíteni. Pedig kedden telepítettem újra. Nekem volt a notebookon telepített Cinnamon, de rájöttem, hogy nagyon jó rendszer, de a legtöbb plusz alkalmazást az életben nem fogom látni. Ezenkívül akad rajta a 1080p-s videó.

Ezért telepítettem újra Xfce-vel. Csak akkor még minden lemezem ntfs volt. Persze előjött minden gond, ami másnak is. De a kaput a ntfs megosztási kísérletére kapott hibaüzenet tette be. Akkor döntöttem, hogy a torrentes lemezt formázom ext4-re.
Mindaddig nem voltak bootolási gondok, amíg kivettem a hdd-ket a boot sorrendből, és csak az SSD maradt.
Amit javasoltál, a CTRL+ALT+Backspace visszahozza a rendszert. Mondjuk azt nem értem miért kér felhasználó nevet és jelszót, amikor mindent kikapcsoltam az energiagazdálkodásban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon