- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Esetleg még azt lehet megfontolni, hogy a HDD végén hagysz egy kis helyet lefoglalatlanul (partíciókészítés nélkül), max 10-15 gigát. Ez azért jó, mert ha később mégis akarsz SWAP-ot, esetleg a Mint mellett ki akarsz próbálni (telepítve) másik disztribúciót (ki tudja
), akkor az ide elfér. Lehetne persze ilyenkor csökkenteni az adatpartíciót, de egyrészt roppant hosszú folyamat szokott lenni, másrészt ezt talán picit rizikósabbnak mondják.
-
Bármikor!
Ha valami menet közben nem egyértelmű, inkább kérdezz, persze tudom milyen várni a válaszra, ha már csinálná az ember, mai napig belesétálok én is ebbe a gödörbe!
Végül is így is tanul az ember, ha újra kell kezdeni, mert elszúrt valamit! csak adatok ne vesszenek!
Legvidámabb, amikor egy ismeretlen billentyűzetű notebookra telepítek Arch-ot és duplán összevissza van a billentyűzetkiosztás. Én meg persze reboot után be szeretnék jelentkezni! hát az nem sikerült
(azért wines koromban sűrűbben akartam előszedni a kalapácsot a ládából)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- NBA és kosárlabda topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest