- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Igen Igen a nomodeset-et te ajánlottad korábban, úgy ad képet kb 640*480-ban, aztán "talán" zárt driverrel jó lenne, de aztán már nem foglalkoztam vele. Live rendszeren döntöttem volna el hogy akarom-e, de abban a formában élvezhetetlen volt kipróbálásra.
Remélem igazad lesz az Amd-vel kapcsolatban. A htpc-ben amd vga és a proci is és nem tökéletes a dolog. Én nem olvastam ilyesmit, hogy mi kell a hardware-es gyorsításhoz.
Ha ilyesmire gondolsz, ezeket a köröket már lefutottam, utána meg még egy bughalmaz is lett a firefox
-
törölt tag
A hardveres gyorsításról meg párszor már volt szó, az ehhez szükséges csomagokat külön fel kell tenni, valamint aktiválni a funkciót az egyes programokban
Hol van ez leírva egyszerűen magyarul?Milyen szükséges csomagokat kell föltenni külön és hová kell aktiválni a milyen programoknál?
Ne gyere azzal,hogy irány a kezdő topic és faggatózzál fürkésszél!
Nekem az alaplapi Intel videó kártyához Ubuntu és variánsai alatt általános videó kártya driver van.
Manjaro alatt volt hozzá nyílt driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest