Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• toth_janika

őstag

válasz tlac #2586 üzenetére

és @ubyegon2:
    Köszönöm a tanácsokat. Mindenképpen utána fogok nézni ezeknek a dolgoknak, mert elég zavaróak...
    Most felraktam az Ubuntu Studio-t és azért most látok már pár dolgot, amik a Mint-ben nem, vagy csak bizonytalanul működtek.
    Ilyen például a touchpad gépelés közbeni letiltása... Mint alatt többször jártam úgy, hogy a csuklóm a touchpad-hoz ért, majd kijelölt egy részt a szövegemből és átírta. (Mivel vakon gépelek, és szoktam szöveget másolni, ezért nem mindig vettem észre, és voltak belőle érdekes dolgok...)
    Vagy ilyen mondjuk a hangerő némítás. A notin Fn+F6-al lehet némítani a hangot.

A memtest-et mindenképp meg fogom csinálni, és eldöntöttem, hogy ha ez a rendszer is összeomlik, akkor kipróbálok egy SuSE-t, vagy Slackware-t és ha úgy sem, akkor kirakom a veszélyes hulladék gyűjtőbe a notit :DDD

Szerk.:
    Lehet rossz a topik, de ma reggel akar megnézni egy barátom által küldött videót, viszont egyik lejátszó sem játsza le... SMplayer, VLC, és a Videók (3.10.1) sem.
    Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek, vagy az Ubuntu topikban tegyem inkább fel?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés