- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
derivalt #1742 üzenetére
Ha állítólag tényleg olyan okos vagy, akkor milyen egy fórumon dicsekedsz, miért nem kezdesz magaddal valami értelmeset a való életben, vagy keresel a szuperképességeiddel pénzt fórumozás helyett? Másrészt, ha olyan zseni vagy, lehetne annyi eszed, hogy nem reklámozod a 8 osztályod. Nem fontos, és anonim a fórum, úgyse nyomozta volna ki senki.
Aztán meg senki nem kérte, hogy a Linuxát megjavítsd, mert adott esetben el sem romlott, aztán még mindig adódna a kérdés, hogy miért pont neked kéne javítanod. Az ilyen egy nap alatt rájövős dolgokra aludni kell néhányat.
-
válasz
derivalt #1742 üzenetére
"Régóta tudom hogy zseni vagyok egy mondatból egy szóból ki tudom emelni a lényeget "
Ne, ennek örülök, mert akkor csak kiszűröd az utóbbi hozzászólásainkból, hogy jelenleg nem kérünk a hathatós segítségedből! Jó,hogy röviden bemutattad képességeidet, így, ha valaki nem elégszik meg a MINT normál beállításaival, bizonyára kizárólag hozzád fog fordulni segítségért!
Azt javallom, hogy ha ekkora őstudással rendelkezel, vesd magad bele kicsit az LFS vagy a Gentoo rejtelmeibe, az inkább kihívás egy ilyen zseninek, a MINT- et jelenleg nagyanyám is könnyűszerrel kutyulássza, akár a rántást a pörgölt alatt.
Talán még az Archos srácokra is ráférne a segítség, sokan biztos eldobják az agyukat, ha megjelensz nekik!
(#1740) exchanger
Gabika néne tényleg igen okos asszonyka, nekem nagy kedvencem! Hogy mér'?
Cak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest