Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.
Ez így van, sok esetben olyan javítások vannak a fw-ben, amire az adott hardverkonfignak nincs is szüksége, ha valaminek kell fwupgrade, azt lehet tudni, mert kiderülnek a gondok, mint többnyire a Samsungoknál, de ott lehet is látni, milyen fw frissítések vannak és mi miatt van az új fw.
Én se frissítettem még SSD fw-t, egyszer a Samsung Linuxos CLI vagy DOS-os programjávat végigvittem az utolsó lépésig kíváncsiságból, de mivel tökéletesen működött az SSD, nem akartam frissíteni a fw-t. Szóval ha nem muszáj, érdemes kerülni ezeket a frissítéseket. OEM SSD-nél meg ugye nem is a gyártó adja ki az új fw-t, hanem aki beszereli az eszközébe, így még nyűgösebb lehet a dolog, az egyik gyártó ad ki újat, másik nem, mert éppen az ő hardvereivel nincs gondja az adott SSD fw-ének.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ez a mondat angolul?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon