- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
Nálam annyi hiba van, volt mostanában, hogy már el sem tudom dönteni, hogy most a kernelekkel van e a hiba, vagy a Cinnamonnal a 22.3-as verziónál. Két napig szenvedtem azzal, hogy a Menü nem hívja meg az alapértelmezett programot a legutóbb használt almenüből. Nemoból igen. Az Nvidia driver is furcsán működik, mert van amikor egyáltalán nincsen hardveres gyorsítás még lokális fájlnál sem, pedig ez működött. Random programok GUI szinten nem működnek, nem reagálnak semmire, csak ha újraindítom. Próbáltam logokat mazsolázgatni, de konkrét hibára nem leltem, sem az Nvidia kapcsán, sem a programok kapcsán. Egyszerűen megszűnik működni a grafikus felület, legutóbb a Qbittorrent-nél. Próbáltam 6.17,6.14.,6.8, semmi. A Cinnamon valamiért nem oké. Valamit nagyon nem szeret nálam.
Ez most nálam valamiért nem jött be. A másik gépem is visszaszáműztem 21.3-ra. Kézzel elintéztem a yt-dlp-t és rendben is van. Egyszerűen csak pislogok, hogy mi a gyászkeret van, már hardverhibára is gondoltam, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon