Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Játszani csak régebbi szir-szarokkal szoktam, Far Cry széria, Sniper Ghost Warrior, Splinter Cell, Ghost Recon, ilyesmi, ezek mennek gond nélkül.
Kicsit kiöregedtem a multis cuccokból, már az ősöreg Battlefield 2142-t sem húztam elő jó rég, pedig az a "feltámasztott" szervereken tök jól ment Linux alól is.Van ugyan egy W11-esem egy virtuális gépben, de csak piszlicsáré hobbi python projektek miatt tartom (céges környezetben windows van, így nekem egyszerűbb, mint dual boot-olni, annyit nem ér az egész).
Ja, a régi cuccokat lassan elengedik, ez van. Ezen sajnos nem fog segíteni egyik OS sem, ha a gyártó azt mondja, hogy vége, akkor vége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit kiöregedtem a multis cuccokból, már az ősöreg Battlefield 2142-t sem húztam elő jó rég, pedig az a "feltámasztott" szervereken tök jól ment Linux alól is.
Rowon