Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Itthon kigyomláltam az összes windows-t, Mint van az összes gépen.
Most azzal küzdök, hogy feleségem az alternatív szövegszerkesztőkkel nem bír, mert "nem ugyanúgy jelenik meg, mint a word-ben", amiben van némi igazsága, pl. a prezentációi siralmasan mutatnak Onlyoffice-ban: az alap háttérszínt lecserélte szürkére, meg a képekre alkalmazott "Soft Edge" effektus sem létezik, és ezek még csak az elsőre felhorkanós megállapításai.

A LibreOffice-tól meg dobott egy hátast, végképp elveszett a menükben, mondjuk én is ugyanígy vagyok vele.
Egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a tuti megfejtés.
Sajnos egyik alternatíva sem jó 100%-ban, esetleg az ingyenes böngészős office lenne a legjobb (ott is lesznek hiányosságok, de...), viszont azzal meg tudom előre, az lesz a probléma, hogy nem lehet direkt a filekezelőből ott megnyitni a doksit.

Windows-on is valami onedrive csatolásos mágia kell hozzá, azt én kihagynám...Vagy... Kíváncsiságból megnézném, hogy egy VM-be telepített Win/Office kombó + valami remote app megoldással kaphatna-e teljesértékű MS Office-t, lehet, hogy magamnál kipróbálom először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon