Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
válasz
Petya XT #15623 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy problémás lenne a Librewolfot beállítani, de ez talán azért van így, mert én az FF-et szoktam hasonlóra, így az jár több munkával
Persze nem áltatom magam és mást se, a Chromium-alapú böngészőkkel sebességet és funkciókat tekintve jobban lehet járni Linuxon is, én sem vetem meg őket, régi operásként természetes is számomra a Vivaldi, és a Brave-vel sincs bajom.
Az biztos, hogy az alap FF-et én se favorizálom Linuxokban (már, ahol még van), ahogy Internet Explorerhez vagy Edge-hez is szinte csak véletlenül nyúltam Windowsokon. Persze ettől még más böngészési szokásaihoz megfelelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest