- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
CPT.Pirk #12861 üzenetére
Ha nem zavar, hogy nincs GUI, akkor ez a Onedrive kliens éppenséggel működik Ubuntu Mate-n, Xubuntun meg Mint Cinnamon-on is.
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #12861 üzenetére
Akkor jó. Bár én megküzdöttem volna vele, abból tanul az ember. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem adják hozzá a firmware-t minden hw-hez a legtöbb disztróban, a kernelmodullal együtt. Az értem, hogy a free licences disztrók ezt kerülik elvek miatt, de egy rakat nonfree disztró van, azoknak nem kéne. Kernelmodul leforgatva is elférne mindenhez, úgyse töltődik be, csak ha a kernel talál hozzá való drivert. Ráadásul az az EU-s végű Ríltek baromság elég elterjedt, van belőle nekem is, igaz, én windowsos gépen használom, és csak azért vettem meg, mert az amazonos termékleírás írta, hogy van hozzá Linuxra driver. Ja, van, csak dolgozni kell vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest