- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10505 üzenetére
No igen, kezd homalyossa valni a vilag, amit eddig vilagosnak lattam
Minel tobbet beszelunk rola, annal inkabb....
Persze az elozo postodat megertettem, valamelyest ici pici ralatasom is volt az UNIX rendszerekre, de meg abbol az idobol amikor meg RS222-es nagygepen dolgoztunk a szuvben, aminek terminalja sem volt, csak jopar (5-6 talan) jottek az IBM 4361-ek, aminek mar sajat terminalja volt es mikroprogramos processzoraA lenyege csupan az volt a kerdesemnek, hogy van-e lehetoseg adminnal belepni, de igy olvasva ez igazan fel sem merult senkiben sem....nekem egyelore mellbevago
de mondom, csak azert, mert nehany kattintas tavolsagra vagyok attol, hogy akar egy szovegfilet megszerkesszek, amit epp a konfiguracio miatt szukseges
A tobbit ertem, a tanulast, a felhasznalonak a minositeset ill megfogalmazasat is - de mondom, egyelore ezzel nem ertek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest