- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258 #10452 üzenetére
Vagy inkább csak lehetett. Igaz itt is terminálban kellett hozzáadni a samba usert-t, de a többi része tényleg csak pát kattintás volt. Aztán valamiért szépen kikopott a dolog. Pedig ha tényleg csak ennyi lenne a megosztás, tuti működne már neki is. Sajna ez nem csak a Mint-re igaz, hanem szinte az összes többi népszerű nagy disztribúcióra.
Necronom
Hol van az a leírás ami alapján próbáltad megcsinálni? Melyik része nem volt világos? -
Necronom
senior tag
válasz
lev258 #10452 üzenetére
Biztosan igazad van, soot
Anno a 90-es evek elejen Amigarol szalltam at windowsra, dolgoztam a 3-assal, majd a 3.1-es halozatossal sokat, akkoriban ujsagot szerkesztettunk...
Igazabol adott volt minden, ott es akkor csak azt kellett megtalalni, hogy valamilyen feladatot mivel lehet megcsinalni, de maga a csinalas nem okozott semmilyen gondot, persze meg kellet tanulni azt, hogy jobb egergomb -->megosztas, ebben pedig jogokat kiadni, de igazbol semmi szuksg nem volt tanulasra, adta magat
Kesobb jottek a "jobbnal jobb" windowsok, amirol tenyleg nem szeretnek mar tobbet irni
Ahogy az elejen is elmondtam, meg az Androidos TV boxomat is szivesebben hasznalom, ott letoltottem a Sambat es adta magat, pont mint regen a win, megosztod es kesz, nincsen szukseg semmilyen mas tennivalora
Pont ezaz, hogy a hatam kozepere sem kivanom mar a windowst, van egy gepem, amin rajta van, de jomagam sem tudom hogy miert, igazbol nehany alkalmazast hasznalok rajta, amire meg nem talaltam megfelelo alternativat
Jott a Mint, nem eloszor mar, de igazbol nehany napja raktam ossze egy kis gepet, amire mar regiota Linuxot tervezek es ha mar fent van, akkor szolgaljon is ki
Androidon meg tudtam oldani magam, de ugye a TV boxnak eros korlatai vannak, ezert jobb a dontes egy kis hazi mindenes szervergep fele, amit ha akarok azert hasznalni is tudok, nem csak ugy letezik szerverkent
De sajna olyanokban akadok el, amit mar ilyen korosodo fejjel nem tudok magamtol kitalalniezmiatt hajlamos vagyok feladni, mert a hibakat nem tudom leirni jol, ezaltal senki sem fog tudni ra valaszolni
De egy "failed" uzenettel nem tudok mit kezdeni, sot azzal sem, hogy egy install es restart utan hova lesz a rendszerem....hiaba irom le, hogy nem csinaltam semmitAmi jelen esetben tokre igaz, SMB/Cif install, restart es nincs rendszer....nem eloszor, hanem mar masodszor
no, sorry skacok, hogy ilyen bo lere eresztettem a nyafogasomat
Teny, hogy ezek valoban csak elhatarozasok, de ugyvelem nekemn mar nincs ennyi idom/turelmem
Koszonom megegyszer mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest