Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

LOGOUT blog

válasz lev258 #10452 üzenetére

Vagy inkább csak lehetett. Igaz itt is terminálban kellett hozzáadni a samba usert-t, de a többi része tényleg csak pát kattintás volt. Aztán valamiért szépen kikopott a dolog. Pedig ha tényleg csak ennyi lenne a megosztás, tuti működne már neki is. Sajna ez nem csak a Mint-re igaz, hanem szinte az összes többi népszerű nagy disztribúcióra.

Necronom
    Hol van az a leírás ami alapján próbáltad megcsinálni? Melyik része nem volt világos?

• Necronom

senior tag

válasz lev258 #10452 üzenetére

Biztosan igazad van, soot :)

Anno a 90-es evek elejen Amigarol szalltam at windowsra, dolgoztam a 3-assal, majd a 3.1-es halozatossal sokat, akkoriban ujsagot szerkesztettunk...
    Igazabol adott volt minden, ott es akkor csak azt kellett megtalalni, hogy valamilyen feladatot mivel lehet megcsinalni, de maga a csinalas nem okozott semmilyen gondot, persze meg kellet tanulni azt, hogy jobb egergomb -->megosztas, ebben pedig jogokat kiadni, de igazbol semmi szuksg nem volt tanulasra, adta magat
    Kesobb jottek a "jobbnal jobb" windowsok, amirol tenyleg nem szeretnek mar tobbet irni
    Ahogy az elejen is elmondtam, meg az Androidos TV boxomat is szivesebben hasznalom, ott letoltottem a Sambat es adta magat, pont mint regen a win, megosztod es kesz, nincsen szukseg semmilyen mas tennivalora
    Pont ezaz, hogy a hatam kozepere sem kivanom mar a windowst, van egy gepem, amin rajta van, de jomagam sem tudom hogy miert, igazbol nehany alkalmazast hasznalok rajta, amire meg nem talaltam megfelelo alternativat
    Jott a Mint, nem eloszor mar, de igazbol nehany napja raktam ossze egy kis gepet, amire mar regiota Linuxot tervezek es ha mar fent van, akkor szolgaljon is ki
    Androidon meg tudtam oldani magam, de ugye a TV boxnak eros korlatai vannak, ezert jobb a dontes egy kis hazi mindenes szervergep fele, amit ha akarok azert hasznalni is tudok, nem csak ugy letezik szerverkent
    De sajna olyanokban akadok el, amit mar ilyen korosodo fejjel nem tudok magamtol kitalalni :( ezmiatt hajlamos vagyok feladni, mert a hibakat nem tudom leirni jol, ezaltal senki sem fog tudni ra valaszolni
    De egy "failed" uzenettel nem tudok mit kezdeni, sot azzal sem, hogy egy install es restart utan hova lesz a rendszerem....hiaba irom le, hogy nem csinaltam semmit :D Ami jelen esetben tokre igaz, SMB/Cif install, restart es nincs rendszer....nem eloszor, hanem mar masodszor

no, sorry skacok, hogy ilyen bo lere eresztettem a nyafogasomat :) Teny, hogy ezek valoban csak elhatarozasok, de ugyvelem nekemn mar nincs ennyi idom/turelmem

Koszonom megegyszer mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés