Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz ubyegon2 #19773 üzenetére
Egyetértek. Az első képen rossz a font subpixel rendering, emiatt a betűk élén egy kis lilás elmosódást látok. Plusz túl vékonyak a betűk.
A második kép egy fokkal jobb, de ott bold font van. Én a két véglet közötti középutat szoktam választani, normal font, megfelelő subpixel rendering, erős font hinting (ez megvastagítja a betűket, de nem lesznek kövérek meg félkövérek).
Bár most veszem észre, hogy a topikcímek nálam is félkövérek. Szerintem kékluficet arra jött rá, hogy az emberek megszokták látványra az MS fontokat, és ami nem MS fontokkal van, azt simán szokatlanabbnak érzékelik és emiatt rosszabbnak látják.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest