Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
operator10
üzenetére
Ezt a jo oreg ANSI control sequence-ekkel lehet csinalni (ha annak idejen BBS-eztel, akkor onnan ismerheted oket), ennek az oldalnak az aljan van roluk egy lista: Bővebben: link
Pl a kovetkezo azt csinalja, hogy a prompt sarga, utana meg kek karaktereket gepelhetsz:
PS1=''^[[33m\u@\h:\w\\$ ^[[34m''
(ha parancssoron viszed be, akkor a ^[ szekvencia ne kezzel gepeld be, hanem ugy, hogy nyomsz egy control-V-t, utana meg egy ESC-et (a ctrl-V altalaban arra jo, hogy utana a mindenfele control dolgok nem vegrehajtodnak, hanem kiirodnak) - azt viszont igy hirtelen passzolom, hogy szovegszerkesztoben hogy lehet bepotyogni egy ESC-et, de vki biztos tudja) -
escie
őstag
válasz
operator10
üzenetére
aha, sejtem mire gondolsz. mondjuk a futtathatóak sárgán látszanak, meg ilyesmi, ugye?
nekem alapból ilyen színes a kde terminálja...
szerintem nézz szét a Beállítások >> A konsole beállításai -nál. ezer dolgot be lehet állítani. átlátszóság, és egyéb nyalánkságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest