Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
trogher
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
Ismét egy kis boot probléma, amit nem értek se az UHU, se a mandrake betöltője nem akar települni az MBR-be. szóval: az 1.1-es uhu-ban nem tudom floppyrol indítani a rendszert (a kernelt?), csak agrub grafikája jön be, s mikor inditanám a 'az uhu telepítése a merevlemezről'' (vagy ilyesmi)ponttal kiírja, hogy root=/dev/ide/host0/bus0/target0/lun0/part2 partíció nem létezik, pedig a grub menu.list-ben ez van. én meg úgy látszik hülye vagyok hozzá, és nagyokat nézek, probálkoztam már más paraméter megadásával (pl: (hd0,2) vagy host1), de semmi változás.
Ami még érdekesebb, hogy a MDK 9.2-es v. a 10 CE bootmanagere sem akar települni az MBR-be,pedig telepítésnél látszolag minden rendben. először azt gondoltam, h a sok vinyó miatt van a gubanc, de egy vincsivel is ugyan ez van.
már lassan két napja próbálom megoldani, de nem megy sehogy. Még szerencse h az UHU nem kér rebootot a telepítés után, mert még netem sem lenne.
minden segítséget nagyon köszönnék!
Bocsi a nagy lámaságért, de valahol el kell kezdeni..
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest