- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
trogher
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
Ismét egy kis boot probléma, amit nem értek se az UHU, se a mandrake betöltője nem akar települni az MBR-be. szóval: az 1.1-es uhu-ban nem tudom floppyrol indítani a rendszert (a kernelt?), csak agrub grafikája jön be, s mikor inditanám a 'az uhu telepítése a merevlemezről'' (vagy ilyesmi)ponttal kiírja, hogy root=/dev/ide/host0/bus0/target0/lun0/part2 partíció nem létezik, pedig a grub menu.list-ben ez van. én meg úgy látszik hülye vagyok hozzá, és nagyokat nézek, probálkoztam már más paraméter megadásával (pl: (hd0,2) vagy host1), de semmi változás.
Ami még érdekesebb, hogy a MDK 9.2-es v. a 10 CE bootmanagere sem akar települni az MBR-be,pedig telepítésnél látszolag minden rendben. először azt gondoltam, h a sok vinyó miatt van a gubanc, de egy vincsivel is ugyan ez van.
már lassan két napja próbálom megoldani, de nem megy sehogy. Még szerencse h az UHU nem kér rebootot a telepítés után, mert még netem sem lenne.
minden segítséget nagyon köszönnék!
Bocsi a nagy lámaságért, de valahol el kell kezdeni..
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest