- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Meg kell tanulni használni a Linuxot: ebben igazad van. mellesleg tényleg elírtam, én az XFree -re gondoltam, csak már fáradt voltam és nem ment
át.Az XFree 3.3.6 -os verzióját tettem fel, ami 3D gyorsítást is tartalmazott, de állandóan lefagyott.
Most visszatettem a 8.2 -es Mandraket és ráengedtem az NVchooser -t, ami javasolt egy kernel fájlt, megy GLX fájlt, amit parancssorból, kilépve az X
szerverből raktam fel. nem jelzett hibát, de kaptam néhány figyelmeztetést.
Újraindítás után az NVidia logo annak rendje és módja szerint megjelent, de pár kattintás után a Konqueror lefagyott. Újraindítottam vagy háromszor
és mindannyiszor a betöltésnél módosításokat végzett a fájlrendszeren. most viszont jó, most is a Mandrake - ről írok. :))
zrubi: újabb kérdéseim vannak.
1. Tűzfalként az iptablest, vagy az ipchainst érdemes használni. Mindekettő a Mandrake csomag részét képezte, de mintha az előbbi újabb lenne,
ráadásul van némi előnye is az ipchains -el szemben.
2. A MySql és a PostgreSql van fenn. A Kylix - ból szeretnék egy klienalkalmazással (ADO - val, vagy ODBC -n kersztül) csatlakozni egy MYSQl, vagy
PostgreSQL adatbázishoz, de hol találom ezeknek a grafikus felületét. Ne érts félre, el fogom olvasni az idevonatkozó dokumentációt, mert szükségem
van rá, ez csak gyorssegály lenne. :DDD
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest