Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Meg kell tanulni használni a Linuxot: ebben igazad van. mellesleg tényleg elírtam, én az XFree -re gondoltam, csak már fáradt voltam és nem ment
át.Az XFree 3.3.6 -os verzióját tettem fel, ami 3D gyorsítást is tartalmazott, de állandóan lefagyott.
Most visszatettem a 8.2 -es Mandraket és ráengedtem az NVchooser -t, ami javasolt egy kernel fájlt, megy GLX fájlt, amit parancssorból, kilépve az X
szerverből raktam fel. nem jelzett hibát, de kaptam néhány figyelmeztetést.
Újraindítás után az NVidia logo annak rendje és módja szerint megjelent, de pár kattintás után a Konqueror lefagyott. Újraindítottam vagy háromszor
és mindannyiszor a betöltésnél módosításokat végzett a fájlrendszeren. most viszont jó, most is a Mandrake - ről írok. :))
zrubi: újabb kérdéseim vannak.
1. Tűzfalként az iptablest, vagy az ipchainst érdemes használni. Mindekettő a Mandrake csomag részét képezte, de mintha az előbbi újabb lenne,
ráadásul van némi előnye is az ipchains -el szemben.
2. A MySql és a PostgreSql van fenn. A Kylix - ból szeretnék egy klienalkalmazással (ADO - val, vagy ODBC -n kersztül) csatlakozni egy MYSQl, vagy
PostgreSQL adatbázishoz, de hol találom ezeknek a grafikus felületét. Ne érts félre, el fogom olvasni az idevonatkozó dokumentációt, mert szükségem
van rá, ez csak gyorssegály lenne. :DDD
Aktív témák
- Yettel topik
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Revolut
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Licencek + laptopok + dokkolók
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest