Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Sehogy. Én acx-100-as karit használok (egész véletlen épp a már említett DWL-520+-t
) SuSE alatt. Nem gáz. Főleg az újabb (9.2-től fölfelé) verziók használják rendesen,a 10.1-et még csak most fogom tesztelni,de a 9.1-en is be tudtam állítani a netet vele (mikrós netem van). Annyi hogy mivel 64 bites driver nincs,nem tudok 64 bites Linuxot telepítnei
És bármilyen furcsa ép a winsuxos telepítő cd (mármint a WLAN karié) szükséges a Linux alatti beüzemeléséhez. Az egésznek az a titka hogy az acx-100 firmware-e az egy zárt forráskódú cuccos és nem járultak hozzá hogy a firmware egy nyílt forráskódú valami (ez esetben Linux) disztró része legyen. Így annyit kell tenni hogy a cd-n található xp driver mappából a .BIN fájlokat az egyik csak .bin de mindenképp át kell nevezni .BIN-né!!!) egy szabadon választott (nálam 9.3 alatt /usr/share/hotplug/firmware asszem de lehetne más is) mappába bemásolom és a hardver beállításoknál a használni kívánt modul neve (acx_100) mellett meg kell adni a következő szöveget: firmware_dir=... A ... ugye a szabadon választott könyvtár elérési útvonala. Aztán hogy más disztróknál ez hogy megy azt nemtom,de nem lehetetlen és még csak nem is nehéz az acx_100 beüzemelése (9.1 alatt azért nehezebb volt de már nem emlékszem rá) -
Sipi
addikt
Bővebben: link
Sipi
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
kiveszed és eldobod jó messzire!
talán linuxod nem kezeli rendesen? vagy csak linux ot karasz?
előfordulhat, hogy azóta már készült megoldás, hogy linux is tudja használni....
go to nagy linux topik, ha még nem jártál ott!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) SuSE alatt. Nem gáz. Főleg az újabb (9.2-től fölfelé) verziók használják rendesen,a 10.1-et még csak most fogom tesztelni,de a 9.1-en is be tudtam állítani a netet vele (mikrós netem van). Annyi hogy mivel 64 bites driver nincs,nem tudok 64 bites Linuxot telepítnei
És bármilyen furcsa ép a winsuxos telepítő cd (mármint a WLAN karié) szükséges a Linux alatti beüzemeléséhez. Az egésznek az a titka hogy az acx-100 firmware-e az egy zárt forráskódú cuccos és nem járultak hozzá hogy a firmware egy nyílt forráskódú valami (ez esetben Linux) disztró része legyen. Így annyit kell tenni hogy a cd-n található xp driver mappából a .BIN fájlokat az egyik csak .bin de mindenképp át kell nevezni .BIN-né!!!) egy szabadon választott (nálam 9.3 alatt /usr/share/hotplug/firmware asszem de lehetne más is) mappába bemásolom és a hardver beállításoknál a használni kívánt modul neve (acx_100) mellett meg kell adni a következő szöveget: firmware_dir=... A ... ugye a szabadon választott könyvtár elérési útvonala. Aztán hogy más disztróknál ez hogy megy azt nemtom,de nem lehetetlen és még csak nem is nehéz az acx_100 beüzemelése (9.1 alatt azért nehezebb volt de már nem emlékszem rá)