- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
ndiswrappert próbáltam (9.1 alatt) és nem jött össze. Nekem a lentebb részletezett dolgokkal sikerült beizzítani a károlyt. Lehet van 1000+1 más módj,de nekem így sikerült és nekem így a legkönnyebb.
Hálózatot meg én nem használhatam akármilyet a mikrós netszolgáltatóm (korántsem ingyenes) miatt.
-
Flagstaff2
senior tag
-
Flagstaff2
senior tag
Sehogy. Én acx-100-as karit használok (egész véletlen épp a már említett DWL-520+-t
) SuSE alatt. Nem gáz. Főleg az újabb (9.2-től fölfelé) verziók használják rendesen,a 10.1-et még csak most fogom tesztelni,de a 9.1-en is be tudtam állítani a netet vele (mikrós netem van). Annyi hogy mivel 64 bites driver nincs,nem tudok 64 bites Linuxot telepítnei
És bármilyen furcsa ép a winsuxos telepítő cd (mármint a WLAN karié) szükséges a Linux alatti beüzemeléséhez. Az egésznek az a titka hogy az acx-100 firmware-e az egy zárt forráskódú cuccos és nem járultak hozzá hogy a firmware egy nyílt forráskódú valami (ez esetben Linux) disztró része legyen. Így annyit kell tenni hogy a cd-n található xp driver mappából a .BIN fájlokat az egyik csak .bin de mindenképp át kell nevezni .BIN-né!!!) egy szabadon választott (nálam 9.3 alatt /usr/share/hotplug/firmware asszem de lehetne más is) mappába bemásolom és a hardver beállításoknál a használni kívánt modul neve (acx_100) mellett meg kell adni a következő szöveget: firmware_dir=... A ... ugye a szabadon választott könyvtár elérési útvonala. Aztán hogy más disztróknál ez hogy megy azt nemtom,de nem lehetetlen és még csak nem is nehéz az acx_100 beüzemelése (9.1 alatt azért nehezebb volt de már nem emlékszem rá)
Aktív témák
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Medence topik
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest