Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
ndiswrappert próbáltam (9.1 alatt) és nem jött össze. Nekem a lentebb részletezett dolgokkal sikerült beizzítani a károlyt. Lehet van 1000+1 más módj,de nekem így sikerült és nekem így a legkönnyebb.
Hálózatot meg én nem használhatam akármilyet a mikrós netszolgáltatóm (korántsem ingyenes) miatt. 
-
Flagstaff2
senior tag
-
Flagstaff2
senior tag
Sehogy. Én acx-100-as karit használok (egész véletlen épp a már említett DWL-520+-t
) SuSE alatt. Nem gáz. Főleg az újabb (9.2-től fölfelé) verziók használják rendesen,a 10.1-et még csak most fogom tesztelni,de a 9.1-en is be tudtam állítani a netet vele (mikrós netem van). Annyi hogy mivel 64 bites driver nincs,nem tudok 64 bites Linuxot telepítnei
És bármilyen furcsa ép a winsuxos telepítő cd (mármint a WLAN karié) szükséges a Linux alatti beüzemeléséhez. Az egésznek az a titka hogy az acx-100 firmware-e az egy zárt forráskódú cuccos és nem járultak hozzá hogy a firmware egy nyílt forráskódú valami (ez esetben Linux) disztró része legyen. Így annyit kell tenni hogy a cd-n található xp driver mappából a .BIN fájlokat az egyik csak .bin de mindenképp át kell nevezni .BIN-né!!!) egy szabadon választott (nálam 9.3 alatt /usr/share/hotplug/firmware asszem de lehetne más is) mappába bemásolom és a hardver beállításoknál a használni kívánt modul neve (acx_100) mellett meg kell adni a következő szöveget: firmware_dir=... A ... ugye a szabadon választott könyvtár elérési útvonala. Aztán hogy más disztróknál ez hogy megy azt nemtom,de nem lehetetlen és még csak nem is nehéz az acx_100 beüzemelése (9.1 alatt azért nehezebb volt de már nem emlékszem rá)
Aktív témák
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Elfelejtettem a film címét
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Proxmox VE
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hálózatot meg én nem használhatam akármilyet a mikrós netszolgáltatóm (korántsem ingyenes) miatt.
) SuSE alatt. Nem gáz. Főleg az újabb (9.2-től fölfelé) verziók használják rendesen,a 10.1-et még csak most fogom tesztelni,de a 9.1-en is be tudtam állítani a netet vele (mikrós netem van). Annyi hogy mivel 64 bites driver nincs,nem tudok 64 bites Linuxot telepítnei
És bármilyen furcsa ép a winsuxos telepítő cd (mármint a WLAN karié) szükséges a Linux alatti beüzemeléséhez. Az egésznek az a titka hogy az acx-100 firmware-e az egy zárt forráskódú cuccos és nem járultak hozzá hogy a firmware egy nyílt forráskódú valami (ez esetben Linux) disztró része legyen. Így annyit kell tenni hogy a cd-n található xp driver mappából a .BIN fájlokat az egyik csak .bin de mindenképp át kell nevezni .BIN-né!!!) egy szabadon választott (nálam 9.3 alatt /usr/share/hotplug/firmware asszem de lehetne más is) mappába bemásolom és a hardver beállításoknál a használni kívánt modul neve (acx_100) mellett meg kell adni a következő szöveget: firmware_dir=... A ... ugye a szabadon választott könyvtár elérési útvonala. Aztán hogy más disztróknál ez hogy megy azt nemtom,de nem lehetetlen és még csak nem is nehéz az acx_100 beüzemelése (9.1 alatt azért nehezebb volt de már nem emlékszem rá)