Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz Balerik #92544 üzenetére

aha ok, nem nagyon erted.
    peti bemegy a boltba, megveszi a random gepet , hazamegy, felmegy az os, kell egy tidal. ez igy nez ki :
    win : kinyitod, keri az ms fiokod, beirod, 5 perc mulva kesz, tidal.com -> download, nexnext finish, zene.
    mac : kinyitod, keri az icloud fiokod, beirod, 5perc mulva kesz, tidal.com -> download, nextnext finish, zene.
    linux : egy random a linux topikban GITET (GITET!) linkelget, hogy hogy tudom snap-bol meg flatpak-vol telepiteni valami masik randomnak a package-et (nem a tidal szoftveret, egy random ember webappjat), ami egy 3rd tidal webplayer egy appba csomagolva.

figyi ok, tevedtem, van tidal linuxra.... :U
    sot amugy igy is lehet : [link]

epp errol irtam az a nemegesz egymillio karakteres hsz-t, hogy ez faszsag, ez nem eletszeru. MEGOLDHATO, csak egyaltalan nem eletszeru mert egyszeruen magadbol indulsz ki es ez ooooooooooooriasi hiba. abbol indulj ki, hogy kuld el a feleseged a boltba hogy vegyen egy laptopot es mikor hazaer akkor adj a kis kezebe egy live mintet, aztan mond neki hogy a quest az, hogy a tidal elinduljon a gepen.
    ha ezt megcsinalja eskuszom, hogy mindent visszavonok es bocsanatot kerek, de tenyleg. csak ez egyaltalan nem fenyeget, mert kizart, hogy megcsinalja, ahogy full kizart hogy anyam/apam megcsinalja (pedig szamitogeppel dolgoztak egesz eletukbe), kizart, hogy a parom megcsinalja, inkabb soha tobbe nem hallgat zenet. az is kizart, hogy ocsem megcsinalja. ez mind kizart, mert az ATLAG az az, hogy MAXIMUM tidal.com, de inkabb appstore.

ez, amit linkeltel, gyakorlatilag legitimalja a mondandomat. lehet gepet hasznalni, megh hekkelgetni. a sok kocka mint mi szivesen basztatja meg minden, az emberek meg HASZNALNI akarnak egy eszkozt.

ha te tenyleg azt gondolod, hogy amit ellinkeltel az egyaltalan csak osszevetheto azzal, hogy a tidal.com-on rateneyerelsz arra hogy download, akkor nagyon sulyos gondok vannak fejben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés