Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
King Unique #62779 üzenetére
King Unique, ubyegon2, CPT.Pirk
King Unique-nak hála rendesen bebootolt a Windows 10-esre a teszt noti, úgyhogy mehetett a firmware update szoftver letöltése. És ekkor ért a meglepetés. Már a Windows se látta az USB3.0-ás porton a winyót (4 hete mikor próbáltam még igen). Úgyhogy ekkor már biztos volt, hogy a firmware frissítés nem fog segíteni, ha van újabb. Volt is új firmware, és fel is tettem. Imádkoztam közben, hogy ne legyen galiba, mert biztonsági mentést nem tudtam hely hiányában csinálni
Aztán átmentem a szomszédhoz és kipróbáltam a Toshiba kábelével, és azonnal felismerte az Arch Linux is a winyót az USB3.0-ás porton. Úgyhogy a gyári WD kábel elkezdte bemondani az unalmast még nyár eleje környékén (akkor kezdődött hogy minden másodikra volt jó), aztán nyár közepén lett olyan állapotban a kábel, hogy már az USB3.0-ás szabványnak már nem felel meg az "állapota".
Köszönöm mindannyiótoknak a segítséget -
Shyciii
veterán
válasz
King Unique #62779 üzenetére
A másik kábelt nem próbáltam, de holnap megint átmegyek a szomszédhoz, és kipróbálom a Toshiba winyó kábelével. De azt tudni kell, hogy ez a WD már régóta megvan. Jelszózár így nincsen rajta, és mikor áttértem linuxra (Manjaro), akkor szépen működött. Aztán valamelyik kernel frissítés óta (vagy más egyéb) már csak minden másodikra ismerte fel, aztán már sehogyse. Illetőleg az USB2.0-ás csatin látja, és működik, csakhát azon 2,5x lassabban. Az USB3.0-ás csatin meg már csak felpörgeti.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest