Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
valóságépítő
tag
válasz
Bundás22 #5096 üzenetére
+1 az ubuntura
én kb 3 hónapja kezdtem főállású kulturantropológusként
azaz abszolút nulláról.
az első napokat kb totális pánikban töltöttem el, az első héten meg leginkább csak copy pasteltem különböző halandzsákat amiket fórumokot láttam és mivel baromira zavart, hogy lövésem sincs arról, hogy mit is jelentenek ezek a halandzsák elkezdtem vadul olvasni. Mostanra már kezdem kapizsgálni a dolgokat, de ehhez tényleg az kellett, hogy elolvassam az alapokat.Mivel még van egy kis időd, simán elkerülheted a pánik és a copy paste fázisokat, szerintem ténzleg olvass el pár alapdolgot, a csicsákkal ráérsz majd később foglalkozni
-
rollins
őstag
válasz
Bundás22 #5096 üzenetére
Már írtam, hogy nem ismerem. Te csak a mázt látod rajta. Nem akarlak elijeszteni de így.. izé, lehet hogy azzal is akkorát fogsz ***pni vele, mint ide lacháza. :>> Bughalmaznak fogod találni, és majd szidod milyen szar a linux. Ilyen is előfordulhat.
Remélem Vladi nem haragszik hogy ellenkeztem vele.[puncs]Neki amúgy bölcsész léte ellenére nagyobb tapasztalata van a különböző "disztrókkal". :>[/puncs]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest