Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem vezetem félre. Több mint egy hétig küzdöttem ezzel a vacakkal, de állandóan csak falakba ütköztem.
3D gyorsítás nélkül minek a HD2600XT, elég lenne egy 4MB-os PCI-os Virge is.
Ha az elmúlt 3 hónapban nem tudták kiküszöbölni az X villódzását, nem fűzök hozzá sok reményt.Codec alatt ő az OS-t teleszemetelő DS filert ért, ilyesmire nincs szükség Linuxnál.
Semmivel sem lehet játszani, ami nem az id Software-től vagy az Epic Gamestől származik. Dolgozni is csak korlátozottan, mert valamin szinte biztos megbukik a dolog. (pl. nekem most Solid Edge-re és Femapra lenne szükségem, hát persze hogy egyik sem fut linuxon sehogy se)
Az utolsó csepp az volt, amikor csak cdrecord -eject-tel tudtam kiszedni a lemezt a gépből, mert ráharapott mint foxi a lábtörlőre, aztán még kioktatott, hogy ez adatvesztést okozhat, egy ***** OS ne legyen okosabb nálam, ilyennel még a Windows sem próbálkozik.
-
jFox
addikt
Én sem fogalmazhattam volna szebben.
Egyébb iránt ha jól tudom az Ubuntu-t direkt Window$-ról való átállás megkönnyítésére fejlesztették. Javaslom a KUbuntut, ez KDE-s felületet használ és majdnem úgy néz ki mint a Window$. De az openSuse, Mandriva, UHU, mind jó választás. Mindenk nagyon jó a támogatása, főleg ha van szélessávú neted.
De ha kicsit visszanézel asszem Vladi rakott fel egy linket, ami segít neked eldönteni, hogy melyik distribet válaszd.
Üdv
jFox
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- Autós topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
CPT.Pirk